Feestverhuur Noord

Veel gestelde vragen
Past de Sarahpop wel in onze auto?
Al onze verhuurobjecten passen gemakkelijk in de kofferbak van elke auto. De transport tas is ongeveer 60cm breed x 40cm hoog. Uitzonderingen hierop zijn de biertafels, popcorn/suikerspin, skytubes en de rode loper.
Mag ik de pop gebruiken als het stormt?
Wij raden af de pop te gebruiken bij een windkracht hoger dan 5. Let op dat u verantwoordelijk bent voor eventuele schade.
Waar kunnen we de pop ophalen?
Al onze verhuurobjecten zijn af te halen in Onstwedde (regio Stadskanaal) en Harkema (regio Drachten).
Het heeft geregend en nu is het verhuurobject nat geworden. Kan ik hem zo retourneren?
Indien u de mogelijkheid heeft het door u gehuurde object even te drogen uit te leggen, zouden wij dat ten zeerste waarderen. Als dit onverhoopt zo gauw niet lukt, is dat geen probleem en zullen wij het zelf (verder) drogen. Wel vragen wij u om dit even bij ons te melden.
Ik wil de pop opruimen, maar hij loopt te langzaam leeg. Wat nu?
De rits voor snelle lucht transportatie zit meestal ergens onderin de blikvanger. Bij de Sarah, Abraham en baby’s zit deze achter de hak.
Hoe lang gaat een ballonnenboog mee?
Ballonnen zijn erg gevoelig voor zonlicht en hoge temperaturen, bij temperaturen boven de 24 graden adviseren wij de boog binnen te plaatsen. Buiten houden de bogen met normaal weer meestal zo’n 3 dagen vol. Binnen kan dat wel een maand zijn. Plaats als de mogelijkheid er is een ballonnenboog dus binnen.
Is er een borg?
Wij gaan er vanuit dat u goed en voorzichtig met onze spullen omgaat. U hoeft geen borg te betalen. In geval van schade dient u wel het schade-bedrag of nieuwwaarde te vergoeden.
Heeft u een andere vraag?
Stel uw vraag door middel van onderstaand formulier en klik op verzenden, wij zullen uw vraag dan snel beantwoorden. U mag ons uiteraard ook bellen, of een bericht sturen via WhatsApp.

Scroll to Top
WhatsApp openen
Welkom bij Feestverhuur Noord. Bij vragen kunt u ons ook een appje sturen.